Personal
Interior
Advice


by Annemieke Mei

Als jong meisje bracht ze haar tijd liever door in interieur- dan modewinkels. Op haar 33ste gaf ze haar carričre bij Virgin Records op en koos ze ervoor haar droom te volgen als ‘personal interior advisor’.

Haar eerste opdracht was het neerzetten van een totaalconcept voor een hotel in Zwitserland. Sindsdien deinst ze nergens meer voor terug en heeft haar werk een duidelijke en herkenbare eigen signatuur, waarbij de wensen van de bewoners altijd het uitgangspunt zijn.

Het werk van Annemieke kenmerkt zich door harmonie, ruimtelijkheid en een warme, tijdloze uitstraling. Ze maakt gebruik van natuurlijke materialen, stoffen en kleuren, die zorgvuldig en naadloos op elkaar zijn afgestemd. Met oog voor detail zorgt ze ervoor dat zowel binnen als buiten op elkaar aansluit, waardoor er een sfeervol en harmonieus geheel ontstaat.

Alle opdrachten zijn van begin tot eind maatwerk. “Belangrijk voor mij is om van ieder huis een thuis te maken, een belangrijke basis in ieders leven, waarin harmonie en warmte samenkomen.”

Laat je inspireren en adviseren in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.


Deze website is gemaakt door Romilan ICT